P-1000 Challenge Pack tashmë mund të blihet në Fortnite
Peely do të sundojë botën! Një challenge pack i ri mund të blihet tashmë në Fortnite dhe duket se është një prej pack-eve më popullore deri më sot. P-1000 Challenge Pack ka brenda tij cosmetics dhe sfida që në total…