fbpx
Anthem dhe Ozzy Osbourne takohen së bashku në këtë trailer
Trailerat e filmave dhe videolojërave me një kolonë zanore të një kënge popi u shtuan kaq shumë për një periudhë kohore, sa deri diku u bë pak bajatë, por përdorimi i kësaj strategjie këtë rradhë na ka lënë me mbresa…