Tag: overwatch 2 beta

Overwatch 2 beta është live me shumë Twitch Drop
Blizzard ka konfirmuar lançimin e Overwatch 2 beta dhe ka zbuluar një listë të madhe të streamers që mund të ndiqni për të pasur akses përmes Twitch drops. Nëse nuk jeni regjistruar ende, mund ta bëni këtë në faqen zyrtare.…
Njoftohet data e lançimit të Overwatch 2 beta
Blizzard zhvilloi një stream kushtuar lojës së saj të ardhshme FPS, dhe megjithëse ishte mjaft i thjeshtë në detaje konkrete, të paktën na dha datën e lançimit të Overwatch 2 beta. Raundi i parë i pjesëmarrësve beta do të mund…