Battlefield V: Çfarë duhet të dini mbi Overture expansion
Battlefield V nuk pati lançimin më të lehtë të mundshëm, por EA Dice ende po punon për të update-uar lojën dhe për të publikuar DLC e planifikuar. E para ndër këto është Tides of War Chapter 2: Overture. Erdhi për në…