Bëhen leak sfidat Overtime të Fortnite: Chapter 2
Sezoni hyrës i Fortnite Chapter 2 është duke ardhur drejt fundit dhe me mbylljen e tij priten disa sfida Overtime, ku lojtarët normalisht mund të marrin disa rewards për inventarin e tyre. Këtë rradhë, sfidat Overtime kanë marrë një emër…