Tag: overshield

Çfarë është Overshield në Fortnite dhe si funksionon?
Fortnite Chapter 3, season 2: Rezistenca filloi me heqjen tronditëse të të gjithë mekanikëve të ndërtimit në lojë. Tipari që gjatë gjithë viteve e ka bërë Fortnite të dallohet nga konkurrenca do të mungojë derisa Resistance ta kthejë atë, duke…