Tag: Overcooked! 2

Një nga lojërat më të mira co-op është tani falas
Epic Games Store ka kohë që është krijuar si një vend i shkëlqyeshëm për të gjetur një lojë të mirë për PC dhe tani, një nga lojërat më të mira couch co-op është në dispozicion FALAS, në faqet e tij.…