Tag: Outright Games

Një lojë e re e Peppa Pig lançohet
Është shpallur një lojë krejt e re e bazuar në Peppa Pig. Me titullin My Friend Peppa Pig, është vendosur të lançohet në PlayStation, Xbox dhe PC në vitin 2021. Peppa Pig është kafsha më e dashur në fermë midis…