Tag: outlast trials

Loja horror The Outlast Trials sjell një gameplay të frikshëm
Outlast është një serive të lojërave më të preferuara horror e cila solli shumë ndryshime në këtë zhanër. Dhe së fundmi kjo seri ka sjellë një trailer të ri për lojën e tyre më të fundit e cila quhet The…