Outer Worlds do të lançohet në 25 tetor. Shikoni trailer-in e E3
Loja do të vijë edhe në Microsoft Store Në konferencën e Microsoft në E3 mundëm të shikonim më shumë rreth RPG së Obsidian, Outer Worlds. Duhet të tregohemi të kujdesshëm dhe të mos e ngatërrojmë me Outer Wilds. Në trailer…