Metal Gear Survive, Outer Wilds dhe lojëra të tjera do të vijnë në Xbox Game Pass
Të gjithë duan ca lojëra shtesë në librarinë e tyre, sikur kot sa për vend ti mbajnë. Mbi të gjitha nëse jeni duke paguar për këtë si në rastin e Xbox Games Pass. Për të gjithë ju që jeni pjesë…
Outer Wilds do të jetë përkohësisht ekskluzive e Epic Store
Një lojë e re e quajtur Outer Wilds është pranë lançimit dhe së fundmi të gjithë ata që po prisnin për ardhjen e saj, mësuan se loja do të jetë përkohësisht ekskluzive për PC në Epic Games Store. Lajmi i…