Tag: Otsutsuki Awakening

Boruto sjell updates për opening theme
Boruto: Naruto Next Generations ka bërë disa updates në opening theme të animes me episodin më të ri! Anime ka arritur kulmin e arc të Otsutsuki Awakening të adaptimit të sagës Kawaki, dhe me të luftës përfundimtare midis Boruto, Naruto,…
Boruto zbulon planet sekrete të Kashin Koji kundër Jigen
Boruto: Naruto Next Generations po na shfaq komplotin sekret befasues të Kashin Koji dhe Amado kundër Jigen me cliffhanger nga episodi më i ri i anime! Seriali aktualisht po kalon nëpër fazën e Otsutsuki Awakening të sagës Kawaki, dhe ndërsa…