Tag: oscar

Gjashtë filma anime janë të kualifikuar për Oscar këtë vit – Por a do të nominohet ndonjë?
Gjashtë filma anime u paraqitën për Best Animated Feature Oscar këtë vit. Të gjithë kanë pikat e tyre të forta, por shanset e tyre për nominime janë të ulëta. Nga 26 filma të pranueshëm të paraqitur këtë vit, gjashtë vijnë…
Publiku e ka duartrokitur Joker për 8 minuta rresht në Venecia
Filmi u shfaq në Venice Film Festival dhe audienca mbeti e shtangur! Filmi i ri i Joker me Joaquin Phonenix në rolin e protagonistit nuk del në kinema deri në tetor, por ai tashmë e mbylli premierën e tij në…