Tag: ornn

Champions më të luajtur në League of Legends profesional në 2020
League of Legends pa meta-n e saj profesionale të ndryshonte shumë herë gjatë vitit 2020. Kampionë të ndryshëm u shfaqën dhe u ngritën në reputacion në momente të ndryshme gjatë vitit, duke promovuar faktorë të ndryshimit dhe inovacionit në çdo…
Riot Games shfaq buff-et që Ornn do të marrë në League 2021 preseason
Një zhvillues i Riot Games shfaq buff-et para-sezonalë të League of Legends 2021 për aftësinë pasive të Ornn's Masterwork Ndërsa ka 150 kampionë unikë në League of Legends, Ornn mund të jetë një nga personazhet e prekur më shumë nga…