Tag: Origins

Lojërat e Assassin’s Creed nuk do të jenë më siç ishin më parë
Assassin's Creed ka ekzistuar për më shumë se një dekadë dhe nuk duket se ekskluziviteti do të shkojë askund. Gjatë viteve të fundit mekanika e lojës ka ndryshuar mjaft dhe jo të gjithë fansat janë të kënaqur. Mund të mos…
Skinet origjinale të Fortnite rikthehen me setin Origins në Item Shop
OG Përpara historisë së gjatë të Fortnite me bashkëpunime të ndryshme marketingu që sillnin skins dhe veshje në lojë, kishte një set skinesh default brenda saj. Ju nuk mund të zgjidhnit se kush skin default ishit, pasi ato zgjidheshin në…