Anthem është pjesë e Origin Access të EA për $5
Që sot Anthem dhe shumë lojëra të tjera janë pjesë e Origin Access të EA. EA është një kompani që e eksploroi idenë e gaming subscriptions përpara se të bëhej një trend dhe tani shërbimi i saj Origin Access Premier…
Electronic Arts is considering making EA Access available to all platforms
Electronic Arts has left the possibility open for EA Access to be made available across all platforms. According to statements by Andrew Wilson, CEO of EA, EA Access is expected to expand to more platforms beyond the current ones, the…