Tag: opinion

A ia vlen të bësh upgrade në PCIe 4.0 | OPINION
Në këtë artikull, ne do të shpjegojmë shkurtimisht se çfarë është PCIe, çfarë është versioni i tij i fundit, si krahasohet PCIe 3.0 me PCIe 4.0 dhe në fund të fundit, ne do të diskutojmë nëse PCIe 4.0 ia vlen…