Season 11 vjen në PUBG Mobile me një hartë dhe mode të ri
PUBG Mobile Season 11, Operation Tomorrow, është tashmë i disponueshëm për të gjithë lojtarët. Update-i i lojës sjell bashkë me të një hartë të re, një mode të ri loje dhe shumë veçori të tjera. Sezoni do të zgjasë tre…
Kjo është gjithçka dimë për Season 11 të PUBG Mobile
Sezoni i ardhshëm i PUBG Mobile do të nisë në 10 janar PUBG Mobile ka konfirmuar zyrtarisht se sezoni i ri do të nisë në 10 janar. Kjo do të thotë se Season 10 do të mbyllet këtë javë për…