Lojtarët pro të CS:GO nuk lejohet të përdorin modele specifike personazhesh
Lojtarët pro që përdorin modelet e reja të personazheve do të bëhen ban nga Counter-Strike: Global Offensive. Agjentët që u shtuan si pjesë e Operation Shattered Web, janë bërë ban nga FACEIT, ESEA dhe ESL, pasi shkaktojnë shumë probleme me…
CS: GO Operation Shattered Web sjell agjentë të rinj meshkuj dhe femra
Ky është një nga momentet që nuk do të harrohet kurrë për Valve dhe kjo në më shumë mënyra se një. Sigurisht që një pjesë e madhe e vëmendjes do të drejtohet drejt hyrjes së re në seritë e Half-Life,…