Operation Shifting Tides ka ardhur në Rainbow Six Siege
Pritjes më në fund i ka ardhur fundit I zbuluar fillimisht në Rainbow Six Pro League Japan Finals muajin e kaluar, Operation Shifting Tides është vlerësuar menjëherë shumë mirë. Duke sjellë dy operatorë të rinj si Wamai dhe Kali, sezoni…