CS:GO vendos rekorde të reja pas Operation Shattered Web
CS:GO ka pasur numrin më të lartë mesatar të lojtarëve ndonjëherë Një operacion i ri, Shattered Web, erdhi kohët e fundit në Counter-Strike: Global Offensive, duke sjellë harta, agjentë, një battle pass dhe më shumë në lojën multiplayer FPS të…
Lojtarët e CS:GO ankohen për skin-et e Operation Shattered Web
Skin-et e Shattered Web janë të padukshme Edhe pse lojtarët e Counter-Strike: Global Offensive janë padyshim të gëzuar që një Operation i ri ka ardhur në lojë pas thuajse 3 vitesh, ky Operation nuk është pritur mirë nga lojtarët profesionistë…
Krieg bëhet nerf në patch-in Shattered Web në CS:GO
Pas shumë kohësh vjen nerf-i i shumëpritur i Krieg Assault rifle SG 553 në CS:GO, e njohur gjithashtu si Krieg, më në fund është ndryshuar në patch-in e ri të Counter Strike pasi Valve tha se do të sillte ndryshime…