Tag: operation riptide

Misionet e Operation Riptide Week 3 në CSGO
CSGO sapo ka lançuar Operation Riptide dhe ky është Operation i 11 -të. Përveç disa ndryshimeve në lojë dhe hartë, Valve ka shtuar shumë misione interesante në Operacion. Misionet e Operation Riptide Week 3 janë jashtë dhe vazhdoni të lexoni…
Misionet e javës së dytë në Operation Riptide CSGO | GUIDE
Grupi i dytë i misioneve të Operacionit Riptide tani është në dispozicion, që përmban një sërë sfidash të ftohta, duke përfshirë një mision tjetër kujdestar dhe një udhëtim në një hartë të re konkurruese. Ja se si të përfundoni çdo…