Tag: operation raptide

Të gjitha misionet e Operation Riptide në CSGO
Operation Riptide është këtu në CS:GO me disa përmbajtje të reja për lojtarët. Mënyra më e mirë për të kapërcyer të gjitha është duke blerë battle pass dhe duke luajtur misionet javore. Ja çfarë duhet të bëni për të marrë…