Ghost Recon Wildlands do të ketë një DLC dhe një fundjavë falas
Duke filluar që sot, loja do të jetë falas deri të dielën. Tendenca e Ubisoft për microtransactions dhe misione map defogging mund të jetë acaruese, por këmbëngulja e vazhdueshme për ti qëndruar në kokë lojërave për një kohë të gjatë…