Update i Hollow Storm i Gears 5 sjell shumë përmbajtje të re
Operation 5: Hollow Storm i Gears 5 ka dalë tani Dizzy, Tai, Anya dhe Skorge mund të merren individualisht ose si pjesë e një pakete të Operation 5. Gabe Diaz është gjithashtu këtu, dhe ju mund ta shtoni atë në…