Kur do të dalë Operation 10 i CS:GO? Kjo është gjithçka që dimë
Kanë kaluar rreth 12 muaj që kur filloi Operation Shattered Web, dhe ka plot tregues se operacioni tjetër i lojës është mjaft afër Sipas burimeve pranë Valve, Operation 10 është vendosur të vijë prej disa kohësh. Kjo vjen pasi u…