fbpx
Dark Knight Rises e Nolan mund të bëhej një lojë open-world
Middle-earth: Shadow of Mordor klasifikohet si një nga lojërat më të mira të 2014s. Gjithsesi për pak kjo lojë mund të mos kishte ekzistuar fare dhe mund të ishte një lojë Batman. Më specifikisht një lojë e bazuar në Dark Knight Rises…
Harta e Anthem mund të përshkohet vetëm për 4 minuta
Anthem do të lançohet së shpejti për PC dhe konsola dhe BioWare ka treguar shpesh copëza rreth lojës që paraqesin tiparet kryesore dhe mekanikat e saj. Harta e open world ende nuk është e plotë, por disa fansa kanë bashkuar…