Tag: open-world rpg

Loja e ngjashme me Genshin Impact zbulon se kur do të vijë
E quajtur “Genshin-Killer”, Tower of Fantasy do të vijë shumë shpejt Nëse jeni një fans i Genshin Impact ose Nier dhe dashuroni lojërat open-world, atëherë duhet të keni dëgjuar me patjetër për lojën më të fundit RPG sci-fi open-ëorld të…