Tag: open source

Hackers krijojne një phishing app për të vjedhur crypto
Sulmet e phishing janë provuar tashmë të jenë një rrezik për të gjitha llojet e përdoruesve të PC-ve në vitin 2022, por janë veçanërisht të shfrenuara në hapësirat kripto dhe NFT. Ne kemi parë tashmë mashtrues që përdorin Discord për…