Këtë javë mund të bëheni tap falas në GTA Online
Super ulje dhe një open bar vijnë këtë javë në GTA Online. Update-i më i fundit i GTA Online sjell për ju një makinë të bukur të viteve '70, T-shirte falas, shumë ulje, dyfish GTA$ dhe RP dhe sigurisht, pjesa…