Tag: online tournament

Mbyllet me sukses XPortal CS:GO Online Tournament 2020
Në këtë turnament u shpallën fitues ekipi SoA Në orët e para të mëngjesit të djeshëm u mbyll me sukses CS:GO Online Tournament, i zhvilluar online në Kosovë nga XPortal me mbështetjen e Komunës së Prishtinës, Burger King dhe Artmotion…