Tag: online services

Ubizoft mbyll online servers për 90 lojëra të vjetra
Ubisoft ka mbyllur shërbimet online për 90 lojëra nëpër platforma të shumta. Lojërat do të mbeten ende e luajtshme dhe veçoritë offline për secilën lojë duhet të funksionojnë ende si normale. Ubisoft vëren se lajmet në lojë dhe statistikat e…
Far Cry 7 mund të jetë ndryshe nga seritë e mëparshme
Së fundmi Ubisoft lançoi lojën e saj më të fundit nga seria Far Cry, Far Cry 6 dhe mesa duket planet për Far Cry e ardhshëm janë zbuluar. Sipas disa informacioneve të reja që janë zbuluar së fundmi, Far Cry…