Tag: online servers

Ubizoft mbyll online servers për 90 lojëra të vjetra
Ubisoft ka mbyllur shërbimet online për 90 lojëra nëpër platforma të shumta. Lojërat do të mbeten ende e luajtshme dhe veçoritë offline për secilën lojë duhet të funksionojnë ende si normale. Ubisoft vëren se lajmet në lojë dhe statistikat e…