Activision do krijojë NPC duke përdorur të dhënat tuaja
Herës tjetër që do të luani një lojë të Activision, mos u çudisni po t'ju duket sikur po shikoni veten në pasqyrë. Activision do që ti bëjë online bots sa më realistikë dhe një aplikim për një patentë sugjeron se…