Tag: Onigashima

Publikohet titulli i episodit 1000 të One Piece
Titulli për episodin monumental të 1000-të të One Piece thuhet se është publikuar në internet! Ndërsa seritë origjinale të mangave të Eiichiro Oda tashmë festuan një arritje të madhe historike kur arritën në 1000 kapituj, anime e One Piece së…
One Piece zbulon sulmin më të bukur të Robin
One Piece zbulon sulmin më të ftohtë të Nico Robin në Wano deri më tani me kapitullin më të ri! Lufta në Onigashima vazhdon me kapitullin më të ri të serisë dhe Straw Hats e kanë gjetur veten në mes…
Promo e One Piece hedh shenja drejt luftës së ardhshme
One Piece ka filluar Luftën në Onigashima me promon për episodin tjetër të serisë! Sapo Oden Flashback mori fund, anime u kthye në ngjarjet e veprës së tretë të arc Wano Country me një hakmarrje të madhe. Me disa zbulime…