Bëhen leak data e lançimit dhe parametrat e OnePlus 7T dhe 7T Pro
Smartphone-t do të vijnë në tetor Sipas @OnLeaks në bashkëpunim me CompareRaja, parametrat e hardware të OnePlus 7T dhe OnePlus 7T Pro janë pak a shumë të ngjashme me modelet e mëparshme që kompania lançoi disa muaj më parë. Përveç…