Tag: onemag

Festa më të mira, çdo ditë
Zbukurimet dhe dritat na lajmërojnë për ardhjen e festave. Pavarësisht vështirësive të këtij viti, ka diçka të cilën asgjë nuk mund ta kufizojë: komunikimi me të dashurit dhe të afërmit. Arsyet për ta pritur me padurim vitin 2021 janë edhe…