ONE Telecommunications plotëson dëshirat e fëmijëve në Pediatrinë e QSUT
Festat bëhen më të mira, kur të gjithë janë të gëzuar. Ata që e ndjejnë më shumë atmosferën festive, janë padyshim, fëmijët. Disa prej tyre, gëzimin e kanë të kushtëzuar pasi janë të privuar nga ajo që është më e…
ONE përmirësohet çdo ditë
Më datë 4 Nëntor 2020, ONE Telecommunications arrin mbulimin 4G më të gjerë në Shqipëri. Tashmë, 98.1% e popullsisë kanë akses në rrjet 4G. Peshkopia ishte stacioni i fundit që u instaluan pajisjet duke përmbyllur fazën e parë dhe më…