Tag: on Snow

Aktori i Game of Thrones nuk e pa kurrë finalen e serialit
Sean Bean, që në fillim të serialit Game of Thrones, luajti personazhin qendror të Ned Stark, një figurë e rëndësishme politike në botën e Westeros dhe babai i personazheve të tjerë kryesorë Jon Snow, Sansa, Arya, Bran, Robb dhe Rickon…