Traileri i lançimit të Apex Legends Season 7 tregon hartën e re Olympus
Apex Legends ka sjellë një trailer të ri për Season 7, që na ka dhënë pamjen më të mirë të hartës së Olympus që kemi parë deri më tani. Traileri ka një plot line të thjeshtë që ndjek Pathfinder, Mirage…
Apex Legends Season 7: Ascension vjen me një hartë, automjet dhe personazh të ri
Apex Legends Season 7: Ascension është konfirmuar më në fund nga EA dhe zhvilluesi Respawn Entertainment. Sezoni sjell plot kontent të ri, duke u siguruar që loja të qëndrojë e freskët. Konfirmimi i parë vjen për personazhin e ardhshëm të…
Sezoni i 6 i Apex Legends do të fokusohet në Olympus
Lojtarët do të shohin më shumë nga planeti, edhe nëse nuk është përmes një harte të re. Fundi i season quest të Apex Legends ju dha fansave një pamje të qartë të planeve të lojës battle royale për sezonin e…