Tag: olimpics

Atleti olimpik del në vendin e parë duke mbajtur një medalion të The Witcher
Duket se kudo po shikojmë postime rreth lojërave Olimpike të Tokios. Pas heqjes së kompozitorit origjinal për muzikën e lojërave, temat dhe meloditë e lojërave video u përdorën në ceremoninë e hapjes dhe tani, një olimpian ka fituar vendin e…