Tag: Offworld Trading Company

Këto janë lojërat falas të kësaj jave në Epic Games Store
Janë zbuluar titujt falas të javën së ardhshme të Epic Games Store. Loja e mbrojtjes Defense Grid: The Awakening dhe shooters e first person WW1 Verdun do të shkarkohet falas nga 22 korrik deri më 29 korrik. Lojërat do të…
Këto janë lojërat falas të Epic për javën e ardhshme
Ka patur javë edhe më të mira. Lojërat falas të Epic nuk kanë për të ndaluar së ardhuri vazhdimisht javë për javë dhe si e do zakoni, ka ardhur koha që të shohim se çfarë lojërash janë të rezervuar për…