Tag: offline

3 lojërat më të mira offline si PUBG Mobile nën 50 MB
Pas lançimit të saj PUBG Mobile u bë një fenomen në të gjithë botën. Gjithsesi, mund të konsiderohej deri diku si një lojë e sofistikuar, që kërkon një telefon me parametra të mira për tu luajtur dhe një lidhje të…
Pse janë serverat e Free Fire ‘offline’ sot?
Free Fire, loja Battle Royale, është afër përvjetorit të tretë të saj. Për këtë rast të veçantë, Garena ka shumë surpriza emocionuese për lojtarët, të cilat do të zbulohen në 22 gusht. Sidoqoftë, përkundër parashikimit për këtë rast, shumë lojtarë…
Lojërat më të mira offline si Free Fire
Garena Free Fire është një nga lojërat më të famshme battle royale, që ka tërhequr shumë lojtarë përmes gjërave që ajo ofron. Nëse lidhja juaj e ngadaltë e internetit po ju pengon që të shijoni lojërat online, atëherë duhet të…