Tag: odyssey

Lojërat e Assassin’s Creed nuk do të jenë më siç ishin më parë
Assassin's Creed ka ekzistuar për më shumë se një dekadë dhe nuk duket se ekskluziviteti do të shkojë askund. Gjatë viteve të fundit mekanika e lojës ka ndryshuar mjaft dhe jo të gjithë fansat janë të kënaqur. Mund të mos…
Riot hedh shenja drejt eventit Odyssey në League of Legends
Lojtarët kanë filluar të besojnë se Odyssey do të rikthehet në lojë League of Legends ka disa evente brenda lojës në një vit, duke i dhënë mundësi lojtarëve të marrin vazhdimisht skin-e dhe shpërblime të tjera. Një prej mode-ve më…
League of Legends: Odyssey modaliteti PvE
Një event me kohë të kufizuar për League of Legends nën emrin Odissey filloi javën e kaluar. Në të, ju ndiqni Jinx dhe ekuipazhin e bordit Morning Star në një aventurë Sci-fi PvE ku ju do të hasni krijesa jashtëtokësore…