Samsung lançon globalisht Odyssey G9
Odyssey G9 është monitori i lakuar gaming Dual QHD me performancën më të lartë në botë, duke përfshirë përputhshmërinë NVIDIA G-SYNC dhe lakim 1000R Samsung Electronics, numri një në tregun e ekraneve të lojërave, sot njoftoi lançimin global të monitorit…