Tag: oda

Bëhet leak chapter 1056 i One Piece
Kapitulli 1056 i One Piece ka pushtuar mediat sociale. Kapitulli i ardhshëm tashmë është zbuluar në Twitter, duke përfshirë @Redon dhe @Etenbody. Bounty i Buggy-t ende nuk është zbuluar pavarësisht statusit të tij Yonko. Me këtë në mëndje, One Piece…
Krijuesi i One Piece tregon se seriali është në “Fazën Finale”
Krijuesi i One Piece Eiichiro Oda ka zbuluar se historia për mangën afatgjatë tani është në "fazën e saj përfundimtare". Me vendin ku arc i Wano Country ka marrë gjërat për Luffy dhe pjesën tjetër të piratëve të Straw Hat,…