Tag: octane

Cilat janë makinat më të mira të Rocket League në 2021?
Përpjekjet e shumta që duhen për të mësuar Rocket League e bën atë një nga lojërat më të ndërlikuara për t’u zotëruar nëse jeni një fillestar. Sidoqoftë, zgjedhja e makinës së duhur mund të ndihmojë që procesi i të mësuarit…
Lojtarët e Apex Legends votojnë se cili Legend duhet të bëhet buff
Fansat e Apex Legends kanë zbuluar votat e tyre për personazhet që duan të shohin të bëhen buff në lojën Battle Royale Ndërsa shtohen gjithnjë e më shumë karaktere në Apex, me një normë prej një në sezon, disa nga…
Octane vjen veçmas nga Battle Pass-i i Apex Legends
Personazhi më i ri i Apex Legends, Octane, nuk përfshihet në battle pass. Battle Pass-i i ri i Apex Legends ka ardhur sot, po personazhi më i ri i lojës, Octane thjesht rastisi që të vinte në të njejtën ditë…
Apex Legends: Zbulohen emrat dhe aftësite e legjendave të reja
Apex Legends është një nga lojërat më të suksesshme të vitit 2019 deri tani dhe duket se do të kemi shumë legjenda të reja që do të vijnë në lojë së shpejti. Përdorues të caktuar të Twitterit postuan screenshots të…