fbpx

Tag: obsidian

Dy RPG të Obsidian janë falas javën e ardhshme në Epic Store
Një javë e re, një përzgjedhje e re lojërash falas për PC nga Epic Games Store. Këtë javë keni mundësi të merrni Cave Story+. Java e ardhshme pastaj do të jetë fantastike për fansat e lojërave RPG. Pillars of Eternity…
Outer Worlds do të lançohet në 25 tetor. Shikoni trailer-in e E3
Loja do të vijë edhe në Microsoft Store Në konferencën e Microsoft në E3 mundëm të shikonim më shumë rreth RPG së Obsidian, Outer Worlds. Duhet të tregohemi të kujdesshëm dhe të mos e ngatërrojmë me Outer Wilds. Në trailer…
Obsidian: The Outer Worlds sjell Fallout: New Vegas në hapësirë
Krijuesit origjinalë të Fallout janë në përgatitje të një single-player shooter RPG në bashkëpunime me studion që krijoi Fallout: New Vegas. Quhet The Outer Worlds dhe do të jetë e disponueshme vitin e ardhshëm. Praktikisht është Fallout: New Vegas në…