OBSH kërkon që të qëndroni në shtëpi dhe të luani videolojëra
Nëse ka patur ndonjëherë kohë më të përshtatshme për të luajtur lojërat që keni bërë pirg në listë dhe nuk keni patur kurrë kohë më parë, ajo kohë është tani. Nuk mund të mos e keni vënë re që jemi…