Tag: obsessed

Addison Rae po punon për këngën e re ‘I Got it Bad’
Ylli i TikTok Addison Rae ka tregur paksa këngën e saj të ardhshme "I Got it Bad" në një llogari alt TikTok, dhe fansat e saj tashmë janë të ngazëllyer për publikimin e plotë. Addison Rae ka mbi 85 milionë…
Addison Rae zbulon detaje për muzikë të re që do të sjellë
Ylli i TikTok, Addison Rae duket se po bën të gjitha llojet e ndërmarrjeve emocionuese në këtë moment nga koncertet e raportimit të UFC-së te filmat e rinj në një album të ri të mundshëm. Tani, Rae ngacmoi disa detaje…